Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: «Νίκη στη Ρεάλ και επιστροφή στον σωστό δρόμο!»

Ντόρσεϊ: «Νίκη στη Ρεάλ και επιστροφή στον σωστό δρόμο!»
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 16:24

Μόνο Ρεάλ! Τίποτε άλλο δεν υπάρχει μπροστά, για τον Ολυμπιακό, στο μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία, όπου αύριο (02/02, 21.45) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Θεωρώ πως τελευταία δεν ήμασταν σε καλή φόρμα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Τάιλερ Ντόρσεϊ. «Χάσαμε τα τρία τελευταία ματς της Ευρωλίγκας, οπότε σε αυτή τη διπλή εβδομάδα είναι σημαντικό να είμαστε θετικοί και να πάρουμε μια νίκη που θα δώσει ξανά ενέργεια στην ομάδα. Θεωρώ πως αυτός είναι ο στόχος, να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο με όλα όσα συμβαίνουν».

Ερωτηθείς αν μπορεί να βρει κάποιες δικαιολογίες για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στα τελευταία ματς, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες. Είχαμε κρούσματα Covid, όμως, όλες οι ομάδες έχουν, οπότε στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας καλύτερα και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Σίγουρα είναι μεγάλη η σεζόν, οι ομάδες κουράζονται, όμως, πρέπει να ξεπεράσουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να βρούμε τον δρόμο μας. Ένα ματς μπορεί να μας επαναφέρει στην σωστή πορεία, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε».

Διαβάστε επίσης