Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δύσκολη αποστολή της Μαδρίτης

Η δύσκολη αποστολή της Μαδρίτης
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 18:25

Στην Μαδρίτη, κόντρα στην αήττητη εντός έδρας Ρεάλ θα παλέψει ο Θρύλος για την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στο 18-3, έχοντας «11 στα 11» στην έδρα της.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή στην Ισπανία, η οποία ξεκινάει από την προσπάθεια για «διπλό» στη Μαδρίτη. Αγωνιστικά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια, και να κερδίσει, την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως το έκανε και στο ΣΕΦ, όπου η Ρεάλ πραγματικά… υπέφερε από τους «ερυθρόλευκους». Γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Euroleague και έμεινε στους 68 πόντους, ενώ σκοράρει κατά μέσο όρο 81 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, τότε δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό και είχε ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ τώρα αναζητά την πρώτη του νίκη για τον β’ γύρο της Euroleague, κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, όμως όχι ακατόρθωτη. Μια αναμέτρηση στην οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει υπέρβαση και να δώσει το 100% για σαράντα αγωνιστικά λεπτά, παραμένοντας συγκεντρωμένος και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης