Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «οδηγό» το ματς του ΣΕΦ

Με «οδηγό» το ματς του ΣΕΦ
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 00:47

Σε έναν γύρο που έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός ψάχνει, διακαώς, την πρώτη του νίκη για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Αύριο (02/02), καλείται να παλέψει για τη νίκη. Σε μία, αήττητη, έδρα και κόντρα σε μια πολύ γεμάτη ομάδα, με τρομερό ταλέντο.

Ο Ολυμπιακός έχει το know how απέναντι στη Ρεάλ και το έδειξε και στο ΣΕΦ. Πήγε το ματς στα μέτρα του, ήταν συγκεντρωμένος και στις δύο άκρες του γηπέδου, έπαιξε με πάθος και πήρε μια από τις πιο… μεγάλες φετινές του νίκες. Τώρα, καλείται να κάνει αυτό που δεν έχει κάνει καμία ομάδα στη φετινή σεζόν. Καλείται να πάρει «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει τον κατάλληλο… οδηγό για αυτό. Το ματς του ΣΕΦ. Εκεί όπου η Ρεάλ, πραγματικά, υπέφερε. Δεν της έβγαινε τίποτα. Έμεινε στους 68 πόντους και δε μπορούσε να αντιδράσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος έχει ταλέντο, έχει και τον τρόπο. Το έχει αποδείξει. Μένει αύριο, να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να τα δώσει όλα για να… αλώσει την Μαδρίτη. Καθόλου εύκολο, αλλά όχι και ανέφικτο. Θρύλος είσαι…

Διαβάστε επίσης