Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι του το «διπλό»!

Στο χέρι του το «διπλό»!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 15:05

Κόντρα στην ομάδα με την οποία έκανε ποδαρικό στη φετινή σεζόν της Euroleague αγωνίζεται ο Θρύλος αύριο (04/02, 21:30) με στόχο να «σπάσει» το αρνητικό του σερί και να δώσει τέλος στην βαθμολογική κάθοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο γύρο είχαν… γονατίσει την Μπασκόνια με 75-50, σε ένα ματς στο οποίο ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό.

Και, εντάξει, εδώ που τα λέμε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τους Βάσκους. Θέλει να πάρει τη νίκη και θα παλέψει για να το πετύχει, όπως πάλεψε και στη Μαδρίτη. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα, η οποία θέλει προσοχή και δε πρέπει να βρει ρυθμό πίσω από τα 6.75μ.

Ο Ολυμπιακός υπερτερεί της Μπασκόνια σε κάθε θέση και έχει αρκετά πιο ποιοτικό ρόστερ από την ισπανική ομάδα, όμως πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Να παλέψει, να «σκυλιάσει» σε κάθε φάση και να κάνει τα πάντα για να σταματήσει, επιτέλους, το σερί ηττών.

Μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες το παιχνίδι με την Μπασκόνια και η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο της Μαδρίτης, δείχνει ότι μπορεί να κάνει μια νέα αρχή από τη σημερινή αναμέτρηση… Και για να το πούμε και αλλιώς…

Έλα τώρα. Θρύλος είσαι, ποια Μπασκόνια;

Διαβάστε επίσης

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!

Ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του ο Κώστας Σλούκας στο αρνητικό σερί του Ολυμπιακού και κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του…