Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Στο Αλεξάνδρειο να μη σκέφτεται την Εφές! (photo)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Στο Αλεξάνδρειο να μη σκέφτεται την Εφές! (photo)
Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 13:51

Ξανά στο παρκέ. Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά περίοδο, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε περιβάλλον Άρη και σήμερα το απόγευμα έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερο, όσο και σημαντικό ματς, για την Α1 Ανδρών. Για τη Stoiximan Basket League, αν προτιμάτε. Στις 17:00 το τζάμπολ του δυνατού ματς με τον Άρη και ο Θρύλος θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα. Ζωντανά σε περιγραφή, από το gavros.gr!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Θυμίζουμε ότι η ομάδα «κουβαλάει» την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει φυσικά να συνεχίσει μόνο με νίκες, ει δυνατόν, μέχρι το φινάλε. Είναι σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει το θετικό σερί του, στην Α1, αφού με αυτό διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία και έχει την ευκαιρία, με νίκη στο ΟΑΚΑ, όταν έρθει η ώρα, να περάσει για τα καλά μπροστά.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη τόσο με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη όσο και με τον Κουίνσι Έισι. Και οι δύο επιστρέφουν μετά από απουσία, από το ματς στη Ρεάλ, λόγω κορονοϊού και τίθενται ξανά στη διάθεση του Μπαρτζώκα. Το «για πόσο» είναι καθαρά θέμα του κόουτς. Στόχος του είναι να έχει σήμερα ένα ανοιχτό ροτέισον και να μην περιοριστεί σε «κλειστό» αριθμό παικτών.

Το θέμα είναι η ομάδα να μην έχει το μυαλό της, πολύ, στην Εφές. Είναι λογικό πως μετά τη νίκη στη Βιτόρια, το μυαλό μπορεί εύκολα να… ταξιδέψει πρόωρα, στο ματς με την τουρκική ομάδα. Αλλά αυτό δεν πρέπει επ’ ουδενί να επηρεάσει σήμερα την εικόνα του Ολυμπιακού, στο Αλεξάνδρειο… Πάμε…

Διαβάστε επίσης