Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάθος, ενέργεια και μάτι που «γυαλίζει»

Πάθος, ενέργεια και μάτι που «γυαλίζει»
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 12:55

Μια πολύ ποιοτική ομάδα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακό σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μονομαχήσουν με την Εφές στο ΣΕΦ, σε μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής. Μια μάχη… 8άδας. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Έχει κοντράρει όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα.

Την Εφές, σίγουρα, δεν την κερδίζεις… περπατώντας και με άνεση. Ο Ολυμπιακός πρέπει σήμερα να… μασήσει σίδερα. Να βγάλει πάθος και να «γυαλίζει» το μάτι του. Να μπει από το πρώτο λεπτό, έτοιμος για «μάχη» και να μην επιστρέψει στην Εφές να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια και να δώσει, μπασκετικό, ξύλο στην Εφές. Να πιέσει την περιφερειακή γραμμή της Εφές και να μην της δώσει το δικαίωμα να σκοράρει εύκολα. Σήμερα είναι ημέρα για αποδείξεις και όχι για λόγια. Πρέπει ο Ολυμπιακός να μπει με το πόδι στο γκάζι, και έτοιμος για μάχη στο ΣΕΦ.

Ο Θρύλος πρέπει να βγάλει ενέργεια στο παρκέ και να καταναλώσει πολλή ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Να αγωνιστεί με πάθος και να… γυαλίζει το μάτι του. Έτσι κερδίζεις παιχνίδια με ομάδες της ποιότητας της Εφές. Έτσι πρέπει να αγωνιστεί και ο Θρύλος σήμερα.

Διαβάστε επίσης