Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: Ένας θρασύς, σκόρερ ολκής!

Ντόρσεϊ: Ένας θρασύς, σκόρερ ολκής!
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 11:20

Τον σκόρερ που έψαχνε για χρόνια φαίνεται να έχει βρει ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού ηγείται, στατιστικά τουλάχιστον, της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13.4 πόντους ανά παιχνίδι, σε 24 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντόρσεϊ σουτάρει με 40.9% στο τρίποντο και είναι ο τρίτος παίκτης στη Euroleague σε εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι, έχοντας 2.3 μέσο όρο.

Αποτελεί έναν γνήσιο σκόρερ. Έναν σκόρερ ολκής. Με θράσος και τσαγανό. Βγαίνει μπροστά κάθε φορά που τον χρειάζεται η ομάδα και τολμάει να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις, σε στιγμές που η μπάλα… «καίει»!

Αυτό έκανε και με την Εφές ο Ντόρσεϊ. Σε ένα μέτριο, μέχρι την 4η περίοδο βράδυ, ο Ντόρσεϊ κατάφερε και έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές, σκοράροντας 5 πόντους στην τελευταία περίοδο και 6 στην παράταση. Γνήσιος σκόρερ. Κρύο αίμα. Αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Ένας από τους πρωταγωνιστές της «ερυθρόλευκης» παρουσίας στην φετινή Euroleague και της πορείας… 4άδας που ακολουθεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης