Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διατηρεί την πρωτιά και φουλάρει για Κύπελλο!

Διατηρεί την πρωτιά και φουλάρει για Κύπελλο!
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 11:49

Να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε με την Εφές θέλει ο Ολυμπιακός, ώστε να επικρατήσει άνετα του Λαυρίου στο ΣΕΦ (14/02, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν την πρωτιά στην Basket League, λίγες ημέρες πριν διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το Λαύριο στο ΣΕΦ, καθώς πρόκειται για μια υπολογίσιμη δύναμη, η οποία μπορεί να βάλει σε μπελάδες κάθε αντίπαλο. Με… οδηγό το ματς με την Εφές, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Πρέπει να μπει με το πόδι στο… γκάζι και να «καθαρίσει» την νίκη, ώστε να αφοσιωθεί μετά, με ευνοϊκές συνθήκες, στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός το τριήμερο 18-20/02 μπαίνει σε ρυθμούς… Κυπέλλου, με μοναδικό στόχο την κατάκτησή του. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από την νίκη στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και στον τελικό, με όποιον προκριθεί. Ο Θρύλος είναι 4ος στην Euroleague, 1ος στο Πρωτάθλημα και ανώτερος όλων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπολοίπων κι αυτό πρέπει να φανεί στο παρκέ! Ο Ολυμπιακός θέλει στις 21 Φεβρουαρίου να είναι, ακόμη, 1ος στην Basket League, Κυπελλούχος Ελλάδας και... καβάλα στ' άλογο στην Euroleague.

Να τα πάρει με την σειρά όμως… Λαύριο, ΑΕΚ, τελικός… Πλησιάζει η ώρα για την κούπα.

Διαβάστε επίσης