Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ | Κύπελλο: Έτσι θα διατεθούν τα εισιτήρια του Final 4

Μπάσκετ | Κύπελλο: Έτσι θα διατεθούν τα εισιτήρια του Final 4
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 11:43

Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε άπαντες σε κλίμα. Ο Ολυμπιακός είναι στα ημιτελικά και θα παίξει με την ΑΕΚ, για μια θέση στον τελικό, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας-Παναθηναϊκός. Η λογική λέει «Παναθηναϊκός», αλλά μέχρι να το πει, περιμένουμε. Ένα άλλο θέμα, εξίσου σημαντικό, είναι η παρουσία κόσμου στα «Δύο Αοράκια».

Όπως έγινε γνωστό, εισιτήρια δεν θα πάνε στις ομάδες, για το Final 4, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν 2.000 φίλαθλοι. Ανακοίνωση της ΕΟΚ για το θέμα, αφού όπως ενημέρωσε, δεν θα υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων, από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Δεκτό έγινε από την Πολιτεία το αίτημα της ΕΟΚ, που συνοδεύτηκε από την κατάθεση του ειδικού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και των αυστηρών εγγυήσεων και μέτρων τήρησης αυτού, για διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ανδρών με κάλυψη του 40% της χωρητικότητας του γηπέδου "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο, δηλαδή, παρουσία 2.000 θεατών.

Μετά από σύσκεψη που έγινε με την Αστυνομία, αποφασίστηκε ότι οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση δεν θα πάρουν εισιτήρια για να τα διαθέσουν κατά το δοκούν, αλλά αυτά θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΚ. Απαγορεύονται δε ρητά, οι μετακινήσεις φιλάθλων προς την Κρήτη.

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο κατατεθειμένο πρωτόκολλο του Final 4, ανεξάρτητα από τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που ενδέχεται να έχει μία ομάδα, ο αγώνας της δεν αναβάλλεται.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο και για όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν, θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα».

Διαβάστε επίσης