Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «διπλοί» μέσοι όροι του Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ!

Οι «διπλοί» μέσοι όροι του Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ!
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 16:47

Μερικές ώρες απομένουν για την έναρξη του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (20:00) στα «Δύο Αοράκι». Μια αναμέτρηση η οποία έχει ξεκάθαρο φαβορί, τον Ολυμπιακό, με τον νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός θέλει, διακαώς, την νίκη-πρόκριση και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ διανύει εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που του… πάει!

Ο Σλούκας στις δύο φετινές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ είναι... «διπλός» στους μέσους όρους, έχει δηλαδή double-double. Έχει 17.5 πόντους και 10 ασίστ μέσο όρο στις δύο φετινές νίκες του Θρύλου με την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα «υπογράψει» το «διπλό» στα Λιόσια, με τρομερή εμφάνιση, καθώς τελείωσε με 23 πόντους, 11 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε, άνετα, με 103-78, ο Σλούκας τελείωσε με 12 πόντους, 9 ασίστ και 2 ριμπάουντ, όντας πάλι ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Του πάει η ΑΕΚ του Σλούκα και απομένει να το αποδείξει και σήμερα, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης