Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόμας Ουόκαπ: Τίτλο «MVP άμυνας» δεν θα έπρεπε να έχει; (video)

Τόμας Ουόκαπ: Τίτλο «MVP άμυνας» δεν θα έπρεπε να έχει; (video)
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - 11:26

Έχει ακούσει αρκετά. Έχει δεχθεί αρκετή κριτική, για το αν σκοράρει, για το πόσο συχνά και πόσο καλά δημιουργεί… Ο Τόμας Ουόκαπ έχει θαυμαστές, αλλά και επικριτές. Και παρότι το τελευταίο διάστημα απουσίασε και δεν ήταν και στα καλύτερά του, ο Αμερικανός κατάφερε να επιστρέψει, ενόψει τελικού και να δώσει μερικές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ, στην ομάδα του. Να βοηθήσει τρομερά στην άμυνα και να δώσει ώθηση μπροστά, στον Θρύλο, να γυρίσει το ματς με τον ΠΑΟ και να σηκώσει την κούπα.

Ο Ντόρσεϊ αναδείχθηκε MVP του τελικού, καθώς έβαλε μπροστά τους πόντους που έφεραν τον Ολυμπιακό, σε θέση ισχύος. Τι έγινε πίσω όμως; Τι έγινε με την άμυνα του Ουόκαπ; Τίτλο «MVP άμυνας» δεν θα έπρεπε να έχει; Γιατί και οι άμυνες το Ουόκαπ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο ματς και να πάρει αυτή την κούπα…

Δείτε εδώ τη φάση και θα καταλάβετε… Κολλήστε το βλέμμα σας πάνω στον Αμερικανό. Δείτε τι κάνει. Πόσους μαρκάρει, μέχρι να κόψει τον Νέντοβιτς… MVP άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Τελικά ήταν ΓΙΟΡΤΗ με τα όλα της!

Τελικά ήταν ΓΙΟΡΤΗ με τα όλα της!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα του Κυπέλλου και η διοργάνωση του Final 4 ήταν όπως έπρεπε. Προς… θλίψη παραμύθας και κατάλοιπων του «φάρου».