Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενόχλησε το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου; Υπέροχα!

Ενόχλησε το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου; Υπέροχα!
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 10:38

Έτσι, να πέφτουν μία-μία όλες οι μάσκες. Μετά τη… θλίψη on air, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, από τον Ολυμπιακό, έρχεται και ο απόηχος της θλίψεως on paper, μια-δυο μέρες μετά.

Ενόχλησε το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου; Έτσι πρέπει!

Αυτός ήταν ο σκοπός του «μέχρι τέλους» του Ολυμπιακού. Να ενοχλήσει. Να φέρει… δυσαρέσκεια στα παιδιά της προπαγάνδας και στα παιδιά του «φάρου». Έκανε, λέει, «πολιτική», ο Γιώργος Αγγελόπουλος, επάνω στον τελικό, τον οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός και ο οποίος ήταν «γιορτή». Ναι, ήταν. Και μεγαλύτερος από όλους τους λόγους, για τους οποίους ήταν ΓΙΟΡΤΗ, ήταν το #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ του Θρύλου. Το «μέχρι τέλους» που έφερε την… αρχή του τέλους! Του τέλους του «φάρου». Του τέλους της «σκοτεινιάς». Του τέλους της ομίχλης και της ανυποληψίας του ελληνικού μπάσκετ, ακόμη και στις τάξεις των ίδιων των Ελλήνων φιλάθλων…

Το #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ ήταν ο κύριος και βασικός λόγος, για τον οποίο ο τελικός ήταν γιορτή. Για τον οποίο είδαμε ένα καθαρό ματς, χωρίς σκιές και χωρίς υπόνοιες. Α! Και με τον Παναθηναϊκό να… αυτοχλευάζεται, μιλώντας για διαιτησία. Κάπου στη Ρωσία ο Μιλουτίνοφ… γελάει.

Το #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ είχε ως σκοπό αυτό: Το να ενοχλήσει, να δυσαρεστήσει και να… κλονίσει το «καθεστώς», στο οποίο ζούσε το άθλημα… Το έκανε και τα… κατάλοιπα του «φάρου», ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν… Μέχρι τέλους κύριοι. Μέχρι τέλους όλων των κατάλοιπων του «φάρου». Σιγά-σιγά. Έχουμε δρόμο…

Διαβάστε επίσης

Ας είναι ο Φαλ η αρχή

Ας είναι ο Φαλ η αρχή

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως οι Ντόρσεϊ και Ουόκαπ, οι οποίοι με την απόδοσή τους, θέτουν «βέτο» παραμονής. Ο Θρύλος αναμένεται να κινηθεί.