Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουόκαπ: «Ενθουσιασμένος που θα έχουμε πάλι τον κόσμο μας»

Ουόκαπ: «Ενθουσιασμένος που θα έχουμε πάλι τον κόσμο μας»
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 15:47

Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Τόμας Ουόκαπ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ανέφερε πως τίποτα δεν πρέπει να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Αναφορικά με το παιχνίδι με την Αρμάνι, ο Ουόκαπ έκανε λόγο για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει ρυθμό μέσω της άμυνας.

Όσον αφορά την επιστροφή του κόσμου στο ΣΕΦ ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί και πάλι με την παρουσία φιλάθλων στην κερκίδα, ενώ τόνισε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στον Θρύλο.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Τίποτα πλέον δεν πρέπει να μας σταματήσει, ούτε να επαναπαυτούμε σ’ αυτόν τον τίτλο, πρέπει να ετοιμαστούμε για τον επόμενο στόχο μας και το πρώτο που έχουμε να κάνουμε αμέσως μετά από αυτό είναι το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Για την Αρμάνι: «Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με παίκτες που ξέρουν πώς να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Εμείς πρέπει να καταφέρουμε με την άμυνα μας να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους. Με δεδομένο όμως ότι είναι και πάρα πολύ καλή ομάδα Αμυντικά το ζητούμενο είναι ποιος θα βγάλει τον άλλον από την επιθετική τακτική».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχουμε πάλι αρκετό κόσμο στις εξέδρες μας. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να παίξω σ’ αυτή την ομάδα, η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος και τους περιμένω πως και πως».

Για τον Σέρχι Ροντρίγκεθ: «Είναι ένας από τους καλύτερος playmaker στην Ευρώπη, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα κάνει το παιχνίδι του, το ζήτημα για την άμυνα μας και για μένα προσωπικά αν τον μαρκάρω είναι να το σταματήσω και να τον αποκόψει από την υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι και κάτι απαραίτητο».

Διαβάστε επίσης