Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σπουδαία εμφάνιση του ΜακΚίσικ!

Η σπουδαία εμφάνιση του ΜακΚίσικ!
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 12:10

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο Αμερικανός ήταν από τους διακριθέντες του Θρύλου στην επικράτηση κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη, ώστε να συνεχίσουν την, καταπληκτική, πορεία τους προς την 4άδα και ο ΜακΚίσικ είναι, αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής επικράτησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Θρύλου ήταν αυτός που κρατούσε τον Ολυμπιακό στο κακό του διάστημα, καθώς πήρε πολλές… προσωπικές φάσεις και τις τελείωσε σωστά, παίζοντας στο «ένας εναντίον ενός» τους αντιπάλους του, εκμεταλλευόμενος την απίστευτη έκρηξή του. Ο ΜακΚίσικ, με 7 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό και του έδωσε την ευκαιρία να μείνει στο ματς μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο ΜακΚίσικ φέτος είναι πιο ώριμος από ποτέ. Ξέρει πότε να τρέχει το γήπεδο και πότε να σετάρει τις «ερυθρόλευκες» επιθέσεις. Δεν είναι τυχαίο πως χθες, στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου ο Μπαρτζώκας έδωσε το βάρος της οργάνωσης στον Σακίλ ΜακΚίσικ σε κρίσιμες φάσεις, με τον Αμερικανό να βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του έχοντας 5 πόντους και μία ασίστ πάρε-βάλε στην τελευταία περίοδο.

Τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 3 ασίστ, κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, βάσει ranking, καθώς συγκέντρωσε 15 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικός, έβγαλε ενέργεια και πάθος και κράτησε όρθιο τον Θρύλο στο πρώτο μέρος.

Διαβάστε επίσης