Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός ο Πρίντεζης για το ματς στην Τουρκία!

Εκτός ο Πρίντεζης για το ματς στην Τουρκία!
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 14:15

Την Τουρκία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας την Δευτέρα (28/2), κάτι που θα γίνει χωρίς την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι μέσα στην Τουρκία, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η Εθνική θα αναχωρήσει σήμερα (26/2) το μεσημέρι για την Κωνσταντινούπολη, όπου πηγαίνει με μοναδικό στόχο να πάρει το «διπλό» που θα της δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δε θα στελεχώσει αυτήν την προσπάθεια και θα παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού άμεσα.

Στην αποστολή μπήκαν οι Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ την 13μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται τρεις «ερυθρόλευκοι», αποτελούν οι: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Διαβάστε επίσης