Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύμα αποχωρήσεων στην ΤΣΣΚΑ! Η απάντηση της ομάδας

Κύμα αποχωρήσεων στην ΤΣΣΚΑ! Η απάντηση της ομάδας
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 17:22

Κύμα αποχωρήσεων στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα, καθώς οι Σενγκέλια, Λούντμπεργκ, Γκριγκόνις και Βόιτμαν αποχωρούν από την ρωσική ομάδα, για προσωπικούς λόγους και εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Οι τέσσερις παίκτες έφυγαν από τη Ρωσία και η ΤΣΣΚΑ ανέφερε πως κατανοεί τη προσωπική κατάσταση των παικτών, πετώντας όμως ένα… καρφί, καθώς έκανε αναφορά για παραβίαση των όρων των συμβολαίων από τους τέσσερις παίκτες.

Με την ισχύουσα κατάσταση, όμως, αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από όλες τις ρωσικές ομάδες, οι οποίες θα παίζουν σε ουδέτερη έδρα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ:

«Για προσωπικούς λόγους, σχετιζόμενους με την τρέχουσα κατάσταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, όπως επίσης και για πιθανές συνέπειες, ο Τόρνικε Σενγκέλια και ο Ίφε Λούντμπεργκ έφυγαν από τη βάση της ΤΣΣΚΑ. Στο κοντινό μέλλον, ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Γιοχάνες Βόιγκτμαν θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Οι κινήσεις των παικτών αποτελούν παραβίαση των όρων που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους και τους κανονισμούς, αλλά το κλαμπ διαχειρίζεται την προσωπική κατάσταση του καθενός με κατανόηση. Η κατάσταση των συμφωνιών κάθε παίκτη θα επιλυθεί όταν η πολιτική και η αθλητική κατάσταση στην Ευρώπη επιστρέψει σε κανονικές συνθήκες.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές της ΤΣΣΚΑ συνεχίζουν την προετοιμασία για τα επόμενα ματς, σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα. Η ομάδα παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, επικεντρώνεται στις αποφάσεις των κυβερνητικών οργανισμών και των τουρνουά, στα οποία συμμετέχει η ομάδα».

Διαβάστε επίσης