Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα; Δείτε την απάντηση του Βεζένκοβ! (video)

Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα; Δείτε την απάντηση του Βεζένκοβ! (video)
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 16:51

Σε όλες τις ερωτήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού απάντησε ο Σάσα Βεζένκοβ, με το μεγαλύτερο, ίσως, ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην απάντηση του φόυργουορντ του Θρύλου στο μεγάλο δίλημμα… «Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα;».

Ο Βεζένκοβ δε το σκέφτηκε στιγμή, δε δίστασε και είπε, αμέσως, «Πρωτάθλημα»! Λογική και ολόσωστη η απάντηση του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος αισθάνεται το πως νιώθουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι διψούν για το πρωτάθλημα, καθώς έβλεπαν τόσα χρόνια ο «φάρος» με τις… τεχνικές του να κλέβει τα τρόπαια από τον Ολυμπιακό και να τα δίνει στο… αγαπημένο παιδί του.

Ο Θρύλος είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα και ο ΛΑΟΣ του Ολυμπιακού το θέλει όσο τίποτε άλλο. Θέλει να σηκώσει την κούπα και να κάνει το νταμπλ, στην πρώτη χρονιά της… νέας εποχής του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο «καθάρισε» από τις… βρωμιές του «φάρου»!

Ο Βεζένκοβ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Το όνειρο μου είναι να κατακτήσουμε τρόπαια με τον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή να παίξω σε άλλη ομάδα. Όσο είμαι στον Ολυμπιακό σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Είναι ένα μέρος που μου αρέσει, εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια».

Διαβάστε επίσης