Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρία εκτός έδρας σε έντεκα ημέρες!

Τρία εκτός έδρας σε έντεκα ημέρες!
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 12:12

Στην τελική της στροφή μπαίνει η Euroleague, με επτά αναμετρήσεις να μένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και την έναρξη των πλέι-οφ. Ο Θρύλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μία μόλις νίκη πίσω από την τρίτη Αρμάνι και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μπάγερν, την Παρασκευή (4/3, 21:45) στο Μόναχο, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το «διπλό» για να αυξήσει κι άλλο την διαφορά του από την πέμπτη Μπάγερν και να κάνει ένα μεγάλο βήμα… 4άδας και πλεονεκτήματος έδρας.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Άλμπα Βερολίνου (10/3, 21:00), στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πάει, επίσης, για την νίκη, καθώς είναι αποτελέσματα που χρειάζεται στον δρόμο προς την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Το… τουρ με τα εκτός έδρας κλείνει στη Λιθουανία στις 15/3, όταν και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στις 20:00, αναζητώντας και εκεί μια νίκη.

Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, με το ιδανικό σενάριο να… προβλέπει 3/3 και διατήρηση της τέταρτης θέσης, ενώ είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί και τρίτος ο Ολυμπιακός σε περίπτωση τριών νικών.

Διαβάστε επίσης