Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς του Ντόρσεϊ

Το ματς του Ντόρσεϊ
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 12:44

Την σκληροτράχηλη Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, σήμερα (4/3, 21:45) στο Μόναχο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να πάρουν την νίκη και να εδραιωθούν στην 4η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας το… κυνήγι της 3ης Αρμάνι.

Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που, κατά κύριο λόγο, βασίζεται στην σκληράδα και στην άμυνά της. Έχει δεχθεί 80 ή περισσότερους πόντους μόνο τέσσερις φορές στην έδρας της, σε παιχνίδια που ηττήθηκε. Όμως, και σε παιχνίδια που δέχεται λίγους πόντους από την αντίπαλη ομάδα, αντιμετωπίζει ένα… θεματάκι.

Υπάρχει, τις περισσότερες φορές, παίκτης στα αντίπαλα γκαρντ, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς και δε μπορεί να αντιμετωπιστεί από την Βαυαρική άμυνα. Για παράδειγμα, ο Ουίλμπεκιν σκόραρε 20, στην ήττα της Μακάμπι με 70-52 από την Μπάγερν, ο Κούριτς 20 στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 71-66 και ο Μπόλντουιν 23 στην ήττα της Μπασκόνια με 77-84.

Αυτό δείχνει πως η Μπάγερν αντιμετωπίζει ένα θέμα στο να… περιορίσει τους σκόρερ της αντίπαλης ομάδας. Έτσι, το σημερινό παιχνίδι αναδεικνύεται σε παιχνίδι… Τάιλερ Ντόρσεϊ! Ο παικταράς του Θρύλου έχει την ευκαιρία να πληγώσει την γερμανική ομάδα και να φορτώσει το καλάθι της με πολλούς πόντους, δίνοντας στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να ξεπεράσει το όριο των… 80 πόντων, το οποίο στο Μόναχο, σηματοδοτεί τη νίκη!

Διαβάστε επίσης