Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Μόναχο θέλει και λίγο «ξύλο» παραπάνω

Στο Μόναχο θέλει και λίγο «ξύλο» παραπάνω
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 - 15:57

Όποιος νομίζει ότι απόψε ο Ολυμπιακός θα συναντήσει στο Μόναχο μια ομάδα… soft, μαλθακή, η οποία θα… καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια να χάσει, μπροστά στην ανωτερότητα του Θρύλου, σφάλλει. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί απόψε να επιστρατεύσει και όλη του τη δύναμη, πέρα από την καθαρά αγωνιστική ανωτερότητα. Σκληρή ομάδα η Μπάγερν στην έδρα της και θα χρειαστούν και λίγο παραπάνω… δύναμη και κόντρα, από πλευράς παικτών Μπαρτζώκα.

Και για αυτό τον λόγο, ίσως σήμερα χρειαστεί να δούμε λίγο παραπάνω και τους Ζαν Σαρλ και Έισι Δυνατά κορμιά και οι δύο, δεν μασάνε εύκολα στο φυσικό παιχνίδι, βάζουν κόντρα στον αντίπαλο και δεν διστάζουν να σπρώξουν και να σπρωχτούν λίγο παραπάνω, για να βάλουν το καλάθι ή να πάρουν το ριμπάουντ.

Δεν περισσεύουν οι δύο παίκτες σήμερα, όπως και γενικά. Ο κόουτς κάνει το ροτέισον του και προχωρά με τις πεντάδες και την ομάδα που εκφράζει καλύτερα αυτό που θέλει να παίξει. Μέχρι στιγμής κέρδισε ήδη έναν τίτλο και κυνηγάει και άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι οφείλουμε να του δείχνουμε εμπιστοσύνη. Απόψε είναι ένα ειδικό ματς, το οποίο μπορεί να βάλει για τα καλά τον Ολυμπιακό σε τροχιά τετράδας. Και με την Μπάγερν να παίζει αρκετά δυνατά, κανείς από τα δυνατά κορμιά, δεν περισσεύει.

Διαβάστε επίσης

Το ματς του Ντόρσεϊ

Το ματς του Ντόρσεϊ

Παιχνίδι με συνθήκες που επιτρέπουν στον ομογενή γκαρντ του Θρύλου να κάνει τη διαφορά…