Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι βάσεις έχουν μπει, να συνεχίσει το «χτίσιμο»

Οι βάσεις έχουν μπει, να συνεχίσει το «χτίσιμο»
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 12:18

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κανονική περίοδος της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται, εδραιωμένος, στην 4άδα της βαθμολογίας και να έχει βάλει… γερές βάσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και να πάρουν κι άλλες νίκες, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να «σφραγίσουν» τη θέση τους στην πρώτη 4άδα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πατήσει γερά πάνω στις ισχυρές βάσεις που έχει βάλει και να συνεχίσει το… χτίσιμο. Να συνεχίσει τη δουλειά και την πορεία 4άδας που διαγράφει έως τώρα στη σεζόν. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Έχει αποδείξει πως μπορεί να επικρατήσει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του και πως είναι μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στη φετινή Euroleague. Το δείχνει η 4η θέση, η αγωνιστική εικόνα και τα αποτελέσματα απέναντι στις κορυφαίες ομάδες.

Ο Θρύλος βρίσκεται σε εξαιρετική θέση και το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσει το… χτίσιμο. Να βρεθεί εκεί που αξίζει και να διατηρήσει την θέση του στην πρώτη 4άδα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μάρτιν επέστρεψε!

Ο Μάρτιν επέστρεψε!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Αμερικανό σέντερ κόντρα στην Μπάγερν, φωνάζοντας «παρών»…