Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρελό διψήφιο σερί του Βεζένκοβ!

Το τρελό διψήφιο σερί του Βεζένκοβ!
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 15:34

Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοβ, με τον φόργουορντ του Ολυμπαικού να έχει αναδειχθεί ως MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague. Απολύτως δικαιολογημένη αυτή η επιλογή, καθώς ο Σάσα βγάζει… μάτια και γούστα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Βεζένκοβ δείχνει πραγματικά ασταμάτητος και έχει «χτίσει» ένα… τρελό σερί με διψήφιο αριθμό πόντων, και μάλιστα με περισσότερους από 15 πόντους στα τελευταία έξι παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει σπουδαίες νίκες στο διάστημα των έξι αγώνων που ο Βεζένκοβ «ματώνει» τα διχτάκια των αντιπάλων. Μετρούν τέσσερις νίκες στα έξι αυτά παιχνίδια και διαγράφουν πορεία… 4άδας.

Ο Βεζένκοβ είναι διψήφιος στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Εφές, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν. Μετράει 16.6 πόντους μέσο όρο σε αυτές τις αναμετρήσεις και αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη του Ολυμπιακού σε αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να συνεχίσει αυτό το… τρελό σερί και να οδηγήσει τον Θρύλο και σε άλλες νίκες.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλα αυτά τα παιχνίδια για περισσότερα από 32 λεπτά και έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ, όντας μάλιστα πολυδιάστατος. Με φόρα ο παικταράς του Θρύλου, κατέκτησε το βραβείο του MVP για τον Φεβρουάριο και δείχνει να… φορτσάρει και για το αντίστοιχο βραβείο του Μάρτη.

Διαβάστε επίσης

Ο Μάρτιν επέστρεψε!

Ο Μάρτιν επέστρεψε!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Αμερικανό σέντερ κόντρα στην Μπάγερν, φωνάζοντας «παρών»…