Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλέι οφ ημίχρονο, τετράδα τελικό

Πλέι οφ ημίχρονο, τετράδα τελικό
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 12:19

Όταν άρχισε η σεζόν και μαζί της ήρθαν και τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Ολυμπιακού, κάναμε τα πρώτα όνειρα, για την απογείωση της ομάδας μπάσκετ. Είχε διαφανεί από νωρίς το τι μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι… έδειχνε να έχει λαμπρό μέλλον. Μέλλον το οποίο μπορούσε να την οδηγήσει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Στεκόμαστε αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή περιπέτεια και όχι στα της Ελλάδας, αφού αυτά ήρθαν αργότερα.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με τους «δαίμονές» του, με τα προβλήματά του, ξεπέρασε τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του και… απογειώνεται.

Πάλεψε με την ίδια του την ομάδα, η οποία ήταν νέα και ήθελε δουλειά, για να «δέσει» και να γίνει όπως πρέπει.

Πάλεψε με τους ισχυρότερους αντιπάλους του, αρκετούς από τους οποίους υπέταξε! Αλλά και φτάνοντας κοντά στο να υποτάξει άλλους και να τους κάνει να… ανησυχούν. Τελικά τα κατάφερε. Ανησυχούν.

Πάλεψε με τον κορονοϊό. Με πολλά προβλήματα, με απώλεια προπονήσεων, με απώλεια ρυθμού. Του κόστισε αυτό σε ήττες, τις οποίες μπορεί και να μην έκανε…

Αλλά τα κατάφερε. Επανήλθε. Ξεπέρασε τα εμπόδια και προχώρησε. Και ενώ στο… ημίχρονο, η φάση ήταν για… πλέι οφ, στο τελικό πάει για… τετράδα και πλεονέκτημα έδρας! Ο Ολυμπιακός δούλεψε μεθοδικά, δούλεψε δίχως φόβο, αλλά με πάθος και έβγαλε στο παρκέ όλη του την ποιότητα. Το πόσο ψηλά μπορεί αυτή να τον οδηγήσει, θα φανεί.

Διαβάστε επίσης