Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: Πολυτιμότερος για τον μήνα Φεβρουάριο (video)

Βεζένκοβ: Πολυτιμότερος για τον μήνα Φεβρουάριο (video)
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 12:46

Ο Σάσα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι κομβικός για τον Ολυμπιακό, σε άμυνα και επίθεση και μέσα στη φετινή ομάδα, τη γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, ομάδα του Ολυμπιακού, έχει βρει τη θέση του, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο και οδηγεί τον Θρύλο από επιτυχία, σε επιτυχία. Ο ίδιος, παράλληλα, ανεβάζει τις στατιστικές του επιδόσεις και φτιάχνει ολοένα και περισσότερο τους αριθμούς του.

Όλο τον Φλεβάρη, ο 26χρονος παρέμεινε σε υψηλά στάνταρ. Σε πέντε παιχνίδια του Φεβρουαρίου στη ΕuroLeague ο Βεζένκοβ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking και με τις εμφανίσεις του ώθησε τον Θρύλο στην πρώτη κούπα της σεζόν.

«Ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος μήνα ο Φεβρουάριος. Κερδίσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Βάλαμε τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων ο Σάσα στην κάμερα της bwin, εστιάζοντας στο κέρδος ως ομάδα, από την καλή του απόδοση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Με 75% το ΣΕΦ θα είναι και πάλι καμίνι!

Με 75% το ΣΕΦ θα είναι και πάλι καμίνι!

Ο έκτος παίκτης του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να παίξει και πάλι κομβικό ρόλο στις προσπάθειες του Θρύλου, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό…