Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚίσικ: «Άμυνα, ρυθμός, ένταση»

ΜακΚίσικ: «Άμυνα, ρυθμός, ένταση»
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 15:56

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός, απέναντι στον… κακό του δαίμονα, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, εκτός έδρας, για το αυριανό εξ αναβολής ματς. Και ερωτηθείς για το τι χρειάζεται ο Θρύλος, για να νικήσει, ο ΜακΚίσικ συνόψισε, λέγοντας… «Άμυνα, ρυθμός, ένταση». Τα στοιχεία τα οποία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο Κάουνας, σύμφωνα με τον Αμερικανό.

Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για το διπλό στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (15/03, 20:00), προκριμένου να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ.

«Θεωρώ πως η ένταση θα παίζει σημαντικό ρόλο», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», Σακίλ ΜακΚίσικ. «Θα πρέπει να βγούμε με το μυαλό μας στην άμυνα, ώστε να δώσουμε από νωρίς τον τόνο και να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει και ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, απάντησε: «Σίγουρα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και την κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εστιάζουμε αποκλειστικά σε αυτό».

Για την περσινή «οδυνηρή» ήττα στο Κάουνας, σχολίασε: «Ήταν μια σκληρή ήττα και μια δύσκολη περίοδος, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν, μια νέα χρονιά, οπότε αύριο θα πρέπει να ‘κανονίσουμε’ τη δουλειά». Ερωτηθείς είναι έτοιμος να «γράψει» αλλιώς την ιστορία αυτή τη φορά, απάντησε: «Το ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο!».

Διαβάστε επίσης