Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βατσλίκ για τη νέα νίκη τίτλου (photo)

Ο Βατσλίκ για τη νέα νίκη τίτλου (photo)
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 20:12

Για τη νίκη με 2-1 επί του Άρη και την εκδίκηση που πήρε ο Ολυμπιακός, έγραψε ο Τόμας Βατσλίκ. Δείτε το μήνυμα του Τσέχου τερματοφύλακα του Θρύλου: «Αν παρακολουθείτε τακτικά τους αγώνες μας, μπορεί να εκπλαγείτε που παίζουμε δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο λόγος είναι απλός, ενώ την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική του βασικού τμήματος της ελληνικής Super League, η χθεσινή αναμέτρηση ανήκε στο γκρουπ των πλέι οφ για τον τίτλο. Έγινε νέα κλήρωση και τελικά παίξαμε ξανά με τον Άρη, στον οποίο ο καλός μου φίλος και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα, Κούμπα Μπράμπετς, έπαιξε δύο φορές.

Το χθεσινό ματς είχε ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή χάσαμε το προηγούμενο 2-1, που ήταν η πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα της σεζόν! Στο διάστημα που ήμουν Ελλάδα, έχασα μόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε ήταν όντως μια νέα εμπειρία και για μένα και με ενδιέφερε πως θα την αντιμετωπίσουμε σαν «εκδίκηση». Χαλαρώσαμε όλοι όταν ο Ελ Αραμπί ευστόχησε στο 85’ στο πέναλτι και αυτήν τη φορά νικήσαμε 2-1.

Όπως έγραψα και τις προάλλες, το σύστημα παιχνιδιών της λίγκας είναι τέτοιο που μετά από 26 γύρους, η βαθμολογία χωρίζεται σε δύο μέρη, όπου οι πρώτες έξι ομάδες παίζουν με δύο γύρους εντός έδρας-εκτός έδρας στον όμιλο για τον τίτλο και άλλες παίζουν στο γκρουπ για την παραμονή. Οι βαθμοί παραμένουν από την κανονική διάρκεια, όπου χτίσαμε ένα γερό προβάδισμα, αλλά δεδομένου ότι πλέον αντιμετωπίζουμε τους ισχυρότερους αντιπάλους στα χαρτιά, κάθε μικρή απώλεια μπορεί να στοιχίσει. Στον επόμενο γύρο θα παίξουμε κόντρα στα Γιάννενα και μετά από πολύ καιρό ξανά συνάντηση στην Εθνική ομάδα! Πιστεύω λοιπόν ότι θα πετάξω ξανά με διάθεση νικητή».

Διαβάστε επίσης