Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νωθρό ξεκίνημα και -5 στο δεκάλεπτο!

Νωθρό ξεκίνημα και -5 στο δεκάλεπτο!
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 20:19

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παρκέ με τον… εκτελεστή Παπανικολάου να ηγείται της «ερυθρόλευκης» επίθεσης και με δύο συνεχόμενα τρίποντα, να απαντάει στο δίποντο του Νίμπο και να δίνει προβάδισμα με 2-6 στον Ολυμπιακό. Ο Νίμπο με δύο βολές έκανε το 4-6, με τον Ντόρσεϊ να απαντάει, με σουτ μέσης απόστασης και να κάνει το 4-8 για τον Ολυμπιακό.

Νίμπο, Ουλάνοβας και Μιλάκνις έδωσαν το προβάδισμα στην Ζαλγκίρις με 11-8, «τρέχοντας» ένα σερί 7-0, με τον Ολυμπιακό να χάνει συνεχόμενες επιθέσεις, με κακές επιλογές. Ντόρσεϊ και Παπανικολάου έδωσαν προβάδισμα με 11-12 στον Ολυμπιακό, για να ακολουθήσει ένα σερί της Ζαλγκίρις με Νίμπο και Ουλάνοβας και το σκορ να ανέβει σε 16-12.

Ο Βεζένκοβ απάντησε, άμεσα, με γκολ-φάουλ και έκανε το 16-15 μειώνοντας την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, με τον Λοβέρν να σκοράρει και να κάνει το 18-15. Ο Λεκαβίτσιους με λέι-απ έκανε το 20-15, με τον Ολυμπιακό να αστοχεί σε τρίποντο με τον Παπανικολάου και να παίζει μια πολύ καλή άμυνα στην «εκπνοή» του πρώτου δεκαλέπτου.

Διαβάστε επίσης