Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάρτιν: Ο ήρωας του Κάουνας!

Μάρτιν: Ο ήρωας του Κάουνας!
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 22:03

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χασάν Μάρτιν! Τρίτη διαδοχική «διψήφια» εμφάνιση στην Euroleague, μετά από Μπάγερν (14π.) και Άλμπα (17π.), ο Αμερικανός σέντερ ήταν εξαιρετικός και στο Κάουνας!

Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του σπουδαίου «διπλού» 4άδας που πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ζαλγκίρις και τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, σε μια αναμέτρηση που πραγματικά τα έκανε… όλα!

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου μπήκε στα… παπούτσια του Φαλ και κάλυψε τρομερά τον Γάλλο σέντερ, με πολύ καλά τελειώματα και εξαιρετικές άμυνες. Ο Μάρτιν ανανέωσε 5 επιθέσεις των «ερυθρόλευκων», από τις οποίες προήλθαν και σημαντικά καλάθια. Απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πως βρίσκει και πάλι τα πατήματά του, μετά από το κακό ξεκίνημα που είχε στη φετινή σεζόν.

«Τρίβει» τα χέρια του ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την φόρμα του Αμερικανού ψηλού και ποντάρει πολλά πάνω του για την πολύ απαιτητική συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης