Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη υπόθεση!

Μεγάλη υπόθεση!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 10:28

Αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας είναι ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα και αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Φυσικά, όμως, από μόνο του δεν «λέει» κάτι, πρέπει και να το εκμεταλλευτείς. Και να δεις ποιος αντίπαλος θα «πέσει» στους «8». Γιατί, ακόμα και με πλεονέκτημα, άλλο να «έρθει» η Μπάγερν Μονάχου, άλλο η Εφές.

Επίσης, όπως είπε και ο Κώστας Παπανικολάου προ ημερών, το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει αυτόματα και πρόκριση στο Βελιγράδι. Έχει δρόμο μπροστά η ομάδα να διανύσει. Και για την ώρα κάνει σταθερά βήματα προς τον στόχο της.

Ναι, αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και συμμετείχαν ακόμη οι ρωσικές ομάδες, θα είχαμε μεγάλο ντέρμπι για την 4άδα. Κρατάμε τα γεγονότα και τις εξελίξεις, όπως και το ότι το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Θρύλο.

Είναι πολύ κοντά στο να το εξασφαλίσει και δεν θέλει να χάσει τέτοια ευκαιρία. Έκανε μεγάλο «διπλό» στο Κάουνας απέναντι στην ανεβασμένη Ζαλγκίρις με 83-74 και έτσι θέλει να συνεχίσει. Και με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη και όχι μόνο...

Διαβάστε επίσης