Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα παιχνίδια που γουστάρει ο ΜακΚίσικ!

Τα παιχνίδια που γουστάρει ο ΜακΚίσικ!
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 12:34

Ημέρα «αιώνιου» ντέρμπι, λοιπόν, με τον Θρύλο να θέλει τη νίκη απέναντι στον, κατώτερο ποιοτικά, Παναθηναϊκό. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Βλέπετε, γεμάτα γήπεδα, ένταση, πάθος… Είναι υψηλές οι απαιτήσεις για τέτοιου είδους ματς.

Ένας από τους παίκτες που… τρελαίνεται για να παίζει «αιώνια» ντέρμπι, είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο δυναμικός περιφερειακός του Θρύλου, γουστάρει τα ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει πραγματοποιήσει τις πιο σπουδαίες του εμφανίσεις απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Έχει τα… κουμπιά των «πράσινων» και τους κάνει ζημιά σε κάθε ματς. Αν θυμηθεί κανείς, το πρώτο ματς του ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ, θα βρει και το πως… συστήθηκε στον κόσμο του Θρύλου ο Σακίλ ΜακΚίσικ. 22 πόντοι, δυνατά καρφώματα, μεγάλη ενέργεια και Θρυλικό πάθος, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η γνωριμία του ΜακΚίσικ με τον «ερυθρόλευκο» λαό, στις 3/3/2020.

Βέβαια, αρκεί και μια αναδρομή στα φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ο ΜακΚίσικ στο ΟΑΚΑ, στο 65-84 του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε για 18:46’’. Πρόλαβε, όμως, να πετύχει 18 πόντους και να «καθαρίσει» τον Παναθηναϊκό, όντας μάλιστα κομβικός στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, όταν οι «πράσινοι» είχαν ροκανίσει τη διαφορά. Ήταν πρώτος σκόρερ, μαζί με τον Ντόρσεϊ και «υπέγραψε» μια ακόμη «ερυθρόλευκη» νίκη, απέναντι στον ΠΑΟ.

Πάμε και στον τελικό Κυπέλλου… Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ. Έψαχνε την ανατροπή για να σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο ΜακΚίσικ ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο και από τους πρωταγωνιστές της ανατροπής… τίτλου. Τελείωσε το ματς με 9 πόντους και 4 ασίστ, σε 20’ συμμετοχής και πανηγύρισε δεόντως την πρώτη του κατάκτηση τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Παίκτης με τεράστια ενέργεια και πάθος ο ΜακΚίσικ. Παίκτης που αντλεί ενέργεια και κίνητρο από παιχνίδια τόσο μεγάλων προσδοκιών και υψηλών απαιτήσεων. Ο «Σακ» είναι έτοιμος να κάνει και σήμερα μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ζει για αυτά τα παιχνίδια. Είναι το… ψωμάκι του. Γουστάρει τα «αιώνια» ντέρμπι ο ΜακΚίσικ!

Διαβάστε επίσης