Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 19:32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Από την πολύ σημαντική νίκη στο Κάουνας με 84-73 επί της Ζαλγκίρις προέρχεται ο Ολυμπιακός και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, κάνοντας άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας. Είναι πολύ κοντά αυτό και δείχνει ότι δεν γίνεται να χαθεί, με τον Θρύλο να κυνηγάει ακόμη και την 3η θέση όπου βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο.

Στη βαθμολογία χωρίς τις ρωσικές ομάδες ο Ολυμπιακός έχει 16-8, την ώρα που ο αποψινός του αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός, παραμένει τελευταίος με 6-16! Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να φτάσει σε άλλη μία νίκη και να πανηγυρίσουν στο φινάλε όλοι μαζί.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την Πέμπτη στις 21:00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Θα βγούμε νικητές»

Ξεκάθαρος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Εξαρτώνται πολύ από το πώς θα σουτάρουν τη μπάλα, από το αν είναι εύστοχοι απέξω. Αλλά όταν αρχίζει ένα παιχνίδι πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, η φόρμα των παικτών, η αποφασιστικότητα, η διστακτικότητα κάποιων, η σταθερότητα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα είναι υπέρ μας και θα βγούμε νικητές».

Για το αν ο Ολυμπιακός πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχει λίγο παραπάνω πίεση, ξέρετε ποια είναι τα δεδομένα. Το ότι περάσαμε στους οκτώ και με σημαντική διαφορά στον απολογισμό νικών-ηττών θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, των παικτών κυρίως και της διοίκησης. Ήταν ο δεύτερος στόχος της χρονιάς μετά το κύπελλο που επιτεύχθηκε και σχετικά νωρίς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, όμως δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της χρονιάς και να δούμε τελικά που θα καταλήξουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα γιατί είμαι σίγουρος για τον κόσμο της ομάδας μας. Είναι πολύ υποστηρικτικός φέτος. Δεν βάζει πίεση στην ομάδα, την ενθαρρύνει και στα άσχημα διαστήματά της. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα μας πέρασε στους «8» και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το ρεκόρ μας σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι τόσο διαφοροποιημένο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και το μόνο που θέλω να πως στον κόσμο είναι πως η προσπάθειας μας δεν έχει τελειώσει, έχουμε αρκετά πράγμα να κάνουμε ακόμα στη χρονιά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης