Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ένα ημίχρονο και το διψήφιο σερί του Βεζένκοβ!

Το ένα ημίχρονο και το διψήφιο σερί του Βεζένκοβ!
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 14:18

Ένα ημίχρονο αρκεί στον Σάσα Βεζένκοβ για να κάνει τη διαφορά! Το απέδειξε και χθες. Ο φόργουορντ του Θρύλου «φορτώθηκε» με δύο γρήγορα φάουλ στην αρχή της αναμέτρησης και, αφού σκόραρε τρεις πόντους με γκολ-φάουλ, αποχώρησε από το παρκέ και έδωσε τη θέση του στον Ζαν Σαρλ.

Αγωνίστηκε μόλις για 4:25’’ στο πρώτο ημίχρονο και είδε τα υπόλοιπα 15:35’’ από τον πάγκο. Όμως, δεν πτοήθηκε. Μπήκε στο δεύτερο μέρος και «φόρτωσε» το καλάθι του Παναθηναϊκού με 13 πόντους, στα 14:30’’ που πάτησε παρκέ. Συνολικά, πέτυχε 16 πόντους και πρόσθεσε ένα ακόμη «διψήφιο» παιχνίδι στο σερί του.

Ο Βεζένκοβ είναι ασταμάτητος. Έφτασε τα εννιά συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων. Έρχεται με φόρα, από τις 27/01/2022 και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και από τότε είναι… διαστημικός. MVP Φεβρουαρίου και βάζει… πλώρη για το MVP όχι μόνο του Μαρτίου αλλά και της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Οδηγεί τον Ολυμπιακό στο πλεονέκτημα έδρας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της «ερυθρόλευκης» ομαδάρας. Εννιά συνεχόμενα παιχνίδια διψήφιος. Τα βάζει από παντού!

Τα εννιά συνεχόμενα «διψήφια» παιχνίδια του Βεζένκοβ:

-Ερυθρός Αστέρας 20 πόντοι

-Ρεάλ Μαδρίτης 16 πόντοι

-Μπασκόνια 15 πόντοι

-Εφές 16 πόντοι

-Αρμάνι Μιλάνο 16 πόντοι

-Μπάγερν Μονάχου 17 πόντοι

-Άλμπα Βερολίνου 19 πόντοι

-Ζαλγκίρις 16 πόντοι

-Παναθηναϊκός 16 πόντοι

Διαβάστε επίσης

Συμφορά, δεν έχουν και τη δικαιολογία της «ζούγκλας του ΣΕΦ» και της «διαιτησίας»!

Συμφορά, δεν έχουν και τη δικαιολογία της «ζούγκλας του ΣΕΦ» και της «διαιτησίας»!

Ο Ολυμπιακός πήγε και τους κέρδισε στο γήπεδο-στρούγκα της Λεωφόρου και την επόμενη τους κέρδισε και στο ΣΕΦ, στερώντας από τους γνωστούς παραμυθατζήδες τη δυνατότητα για τη γνωστή προπαγάνδα τους…