Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κορυφαία βραδιά του ασταμάτητου Φαλ

Η κορυφαία βραδιά του ασταμάτητου Φαλ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 12:12

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Φαλ απέναντι στη Μονακό, με τον Γάλλο σέντερ να είναι ο μόνο «ερυθρόλευκος» που είχε σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενός αγώνα, στον οποίο ο Ολυμπιακός ήταν ωσεί παρών στο γήπεδο και επέτρεψε στη Μονακό να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Φαλ ήταν ο μόνος που… πάλευε, επιθετικά, να διασώσει την κατάσταση και «κρατούσε» τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι, παίρνοντας βοήθειες από Βεζένκοβ και Ντόρσεϊ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γάλλος σέντερ ήταν ασταμάτητος. Κέρδισε κατά κράτος τη «μάχη» με Μοτεγιούνας και Χολ και πραγματοποίησε ρεκόρ πόντων και ranking με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ισοφάρισε την επίδοσή του σε κερδισμένα φάουλ.

Ο Γάλλος γίγαντας του Ολυμπιακού, τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά (8/9 δίποντα, 2/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή είναι η κορυφαία, επιθετική, επίδοση του Φαλ στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του και η πιο γεμάτη… εμφάνιση, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στο ranking.

Για να πάρει «διπλό» ο Ολυμπιακός στο «Αστρομπάλ» πρέπει να πορευθούν κι άλλοι στον δρόμο που χάραξε ο «κροκόδειλος» και να ανεβάσουν την απόδοσή τους σε σχέση με το παιχνίδι στην έδρα της Μονακό. Ο Θρύλος ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να αντιδράσει σε μια βαριά ήττα. Το έχει ξανακάνει φέτος. Και θα το κάνει και τώρα.

Διαβάστε επίσης