Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή με Μπάρτσα!

Προσοχή με Μπάρτσα!
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 14:03

Πρόστιμο 36.500 ευρώ επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για την συμπεριφορά του «ερυθρόλευκου» λαού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Το Φαληρικό γήπεδο είχε… γιορτινό κλίμα, στην 100άρα του Ολυμπιακού απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι πράξεις που τιμωρούνται από τη διοργανώτρια αρχή. Συγκεριμένα, η τιμωρία αφορά στην μία κροτίδα που έπεσε στο ΣΕΦ, σε λέιζερ και υβριστικά συνθήματα. Έτσι, η Euroleague επέβαλε στον Ολυμπιακό το πρόστιμο των 36.500 ευρώ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα θεωρηθεί υπότροπος σε περίπτωση ανάλογης συμπεριφοράς των οπαδών του και, για αυτόν τον λόγο, θεωρείται πολύ σημαντικό η συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας να είναι απολύτως κόσμια απέναντι στην Μπαρτσελόνα (01/04).

Το ΣΕΦ θα έχει 100% χωρητικότητα και ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να «προστατεύσει» την έδρα του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης