Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με συνταγή ΣΕΦ

Με συνταγή ΣΕΦ
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 12:19

Μοναδικός στόχος για τον Ολυμπιακό σήμερα στην Λυών είναι η νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να εξασφαλίσει τη θέση του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την Βιλερμπάν και το απέδειξε και στο παιχνίδι του ΣΕΦ. Ένα παιχνίδι στο οποίο είχε το πάνω χέρι από την αρχή και επικράτησε με τεράστια διαφορά της γαλλικής ομάδας (89-54).

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παίξουν σκληρά στο «Αστρομπάλ» για να καταφέρουν να πάρουν το διπλό απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει. Ολυμπιακός πρέπει να «μασάει σίδερα» στην άμυνα και να μην επιτρέψει στην Βιλερμπάν να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός ξέρει από μεγάλα διπλά και από σπουδαίες νίκες και σήμερα είναι η ώρα για να πετύχει μία από αυτές. Πρέπει να μπει στο «Αστρομπάλ» με συνταγή… ΣΕΦ όπου μετατρέψει το παιχνίδι με την Βιλερμπάν σε παράσταση για ένα ρόλο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ έπαιξε σπουδαία άμυνα απέναντι στους Γάλλους και κράτησε πολύ χαμηλά τα «όπλα» της ομάδας του Πάρκερ, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη, ενώ επιθετικά είχε πλάνο και κατάφερε να χτυπήσει στις αδυναμίες της γαλλικής ομάδας και να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Διαβάστε επίσης