Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μπάλα στον φορμαρισμένο Φαλ

Η μπάλα στον φορμαρισμένο Φαλ
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 14:33

Μεγάλη υπόθεση είναι για τον Ολυμπιακό το σημερινό παιχνίδι στη Λυών, καθώς με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην 4άδα της Euroleague. Ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει από την βαριά ήττα στο Μονακό και να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία στο «Αστρομπάλ», με στόχο να φτάσει στη νίκη.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού είναι ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος γίγαντας του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος να αποτελέσει κομβικό παράγοντα των «ερυθρόλευκων» για, ακόμη, ένα παιχνίδι.

Μπορεί η Βιλερμπάν να έχει δύο παίκτες άνω του 2.20μ. (Γ. Φαλ 2.21μ., Ουεμπανιάμα 2.20μ.), όμως ο Φαλ δεν «ματσάρεται» εύκολα και αυτό έχει αποδειχτεί στη διάρκεια όλης της σεζόν.

Ο «κροκόδειλος» του Ολυμπιακού έρχεται με… φόρα από το ματς στην έδρα της Μονακό, όπου «έσπασε» ρεκόρ «ερυθρόλευκης» καριέρας σε πόντους και ranking, και θέλει να δώσει συνέχεια στις μεστές εμφανίσεις, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη, η οποία «κλειδώνει» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Διαβάστε επίσης