Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι θέσεις «3-4» που «πονάνε» τη Βιλερμπάν

Οι θέσεις «3-4» που «πονάνε» τη Βιλερμπάν
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 13:40

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από την νίκη για τον Ολυμπιακό στο «Αστρομπάλ». Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο δυνατή ομάδα από τη Βιλερμπάν και αυτό αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. 4ος με 17-9 ο Ολυμπιακός, 13η η Βιλερμπάν με 8-17.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να «χτυπήσει» στα αδύνατα σημεία της ομάδας του Τι Τζέι Πάρκερ, για να πάρει το «διπλό». Ένα από αυτά, είναι η άμυνα στις θέσεις «3» και «4». Οι φόργουορντ της Βιλερμπάν αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας «πληγεί» από τα αντίπαλα φόργουορντ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Γιανκούνας (10π.), Ουλάνοβας (15π.) και Μιλάκνις (11π.) από Ζαλγκίρις, Γιαμπουσέλε (12π.) και Φερνάντεζ (17π.) από Ρεάλ και Φοντέκιο (12π.) και Πίτερς (17π.) από Μπασκόνια, είναι οι πρόσφατοι φόργουορντ που έκαναν… ζημιά στη Βιλερμπάν.

Η γαλλική ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους σκόρερ φόργουορντ των αντιπάλων τους και, έτσι, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, ο Ολυμπιακός να «χτυπήσει» εκεί και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη γαλλική ομάδα, με στόχο να πάρει τη νίκη στη Λυών.

Διαβάστε επίσης