Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 19:29

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Βιλερμπάν επέστρεψε στις νίκες απέναντι αδύναμη Ζαλγκίρις (72-68), όμως δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Η σεζόν δεν πηγαίνει ιδανικά, με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί ρεκόρ 8-17 στη διοργάνωση και επιμέρους 4-8 μπροστά στο κοινό της, φέτος.

Ο Ολυμπιακός ερχόταν από έξι νίκες στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε στην Ευρωλίγκα και νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (101-73). Ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως η απώλεια στην έδρα της Μονακό, κρίνεται επιζήμια. Το ρεκόρ του διαμορφώθηκε 17-9, με την ομάδα να ψάχνει νίκη απόψε ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα έδρας εν όψει νοκ-άουτ.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Παρασκευής.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Κακή βραδιά για εμάς»

Μια κακή βραδιά είχε ο Ολυμπιακός στο Μονακό, όπου υπέστη την… βαριά ήττα με 92-72, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς μαχητικό πνεύμα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για το ματς με την Βιλερμπάν, στο οποίο πρέπει να θυσιαστεί για να πάρει τη νίκη.

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες. Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η 2η ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς.

Ήταν κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης