Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: «Μίλησε» στο παρκέ, τα είπε όλα μετά!

Ντόρσεϊ: «Μίλησε» στο παρκέ, τα είπε όλα μετά!
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 11:36

Μια μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο «Αστρομπάλ», σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε το «πρέπει» της νίκης. Ο τρομερός σκόρερ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, βγήκε μπροστά στο παιχνίδι στη Λυών και ηγήθηκε της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, τελειώνοντας με 21 πόντους (6/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα), ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις. Είναι ικανός να «σκοτώσει» την αντίπαλη άμυνα στην καλή του βραδιά. Αυτό έγινε και χθες.

Ο Ντόρσεϊ μπήκε από την αρχή με το πόδι στο… γκάζι και παρέσυρε στο διάβα του την Βιλερμπάν. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγάλου «διπλού» 4άδας στη Λυών και, σίγουρα, ένας από τους πρωταγωνιστές ολόκληρης της πορείας του Ολυμπιακού, από την πρώτη αγωνιστική, μέχρι και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας.

Χθες, όμως, ο Ντόρσεϊ δεν «μίλησε» μόνο στο παρκέ. Κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε κάλεσμα στον κόσμο, να βρεθεί στο ΣΕΦ, καθώς η ομάδα τους χρειάζεται, τώρα, περισσότερο από ποτέ. «Ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος, όλοι θα παλέψουν σε αυτό το σημείο της σεζόν. Επιτέλους το ΣΕΦ θα έχει το 100% της χωρητικότητας, οπότε θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας. Τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσει το γήπεδο, τώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλο»

Μεγάλη βραδιά από τον Ντόρσεϊ χθες. Εντός κι εκτός παρκέ. Όπως είπε και ο σκόρερ του Θρύλου. Η ομάδα τώρα έχει ανάγκη τον κόσμο της περισσότερο από ποτέ. Το ΣΕΦ θα είναι καμίνι!

Διαβάστε επίσης