Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Περιστέρι, «προθέρμανση» για Μπαρτσελόνα!

Το Περιστέρι, «προθέρμανση» για Μπαρτσελόνα!
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 00:53

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με το Περιστέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς την Δευτέρα (28/3, 20:00) στο ΣΕΦ και θέλουν να πάρουν τη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μπορεί το μυαλό όλων να βρίσκεται στο ματς με την Μπαρτσελόνα (1/4, 21:00) στο ΣΕΦ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τις πιθανότητες του για την 3η θέση, όμως δεν πρέπει να προτρέχουμε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να αποφύγουν κάποιο ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» στο παιχνίδι με το Περιστέρι κι έπειτα να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Το ματς με το Περιστέρι, ο Ολυμπιακός πρέπει να το δει ως μια καλή… προθέρμανση για την ευρωπαϊκή μάχη με την Μπαρτσελόνα. Να μπει δυνατά, να το «καθαρίσει» όσο πιο νωρίς γίνεται και έπειτα να φορτσάρει για τη νίκη, απέναντι στους Καταλανούς, η οποία θα του επιτρέψει να κυνηγήσει την 3η θέση στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης

Ώρα για ΣΕΦ, ώρα για Α1 (photo)

Ώρα για ΣΕΦ, ώρα για Α1 (photo)

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, για τον αγώνα με το Περιστέρι (20:00 - ΕΡΤ3) και στόχος είναι να νικήσει, αφήνοντας στην άκρη την Ευρωλίγκα.