Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λούντζης: Για ακόμα μια φορά «παρών»

Λούντζης: Για ακόμα μια φορά «παρών»
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 20:33

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Μιχάλης Λούντζης απέναντι στο Περιστέρι, στην νέα 100άρα του Ολυμπιακού, με τον διεθνή γκαρντ να παίρνει, μάλιστα, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Ο Λούντζης τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους (2/4 βολές και 6/6 δίποντα), ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ, είχε 1 ασίστ, και έκανε 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 24:46''.

Είναι ένα ακόμα παιχνίδι-«απόδειξη» για τον Λούντζη, o οποίος έδειξε έτοιμος. Για ακόμη μια φορά άρπαξε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και περιμένει, υπομονετικά, κάθε ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά του από τον προπονητή του.

Πρόσθεσε μια ακόμη μεστή εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αξιοποίησε στο έπακρο την ευκαιρία και τον χρόνο συμμετοχής που του δόθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Απέδειξε πως είναι ένας παίκτης, αρκετά υπολογίσιμος για ρόστερ του Ολυμπιακού και πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Διαβάστε επίσης