Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσα «τελευταίο(ς)» χωράνε σε μια πρόταση;

Πόσα «τελευταίο(ς)» χωράνε σε μια πρόταση;
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 11:37

Κάποτε οι «εξασφύριχτροι»… υπερηφανεύονταν για το ότι… ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να φύγει από την Α1, να πάει στην Α2 και ότι τον… καταδίκασαν. Η αλήθεια ήταν διαφορετική. Ο Ολυμπιακός το επέλεξε. Ο Ολυμπιακός το έκανε. Και ο Ολυμπιακός νίκησε.

Και εκείνος, με τη σειρά του, ήταν που πραγματικά… ανάγκασε τον ΠΑΟ να πέσει τελευταίος στην Ευρωλίγκα. Έδειξε ότι η υγεία, την οποία η ομάδα μπάσκετ βγάζει, σε αντίθεση με τον «εξασφύριχτρο» ήταν πάντα το ζητούμενο. Και με αυτή την υγεία ο Ολυμπιακός πορεύτηκε στα δύσκολα χρόνια του «μέχρι τέλους». Με την απουσία του, πήρε όλο το ενδιαφέρον από αυτό το οποίο ο φάρος χάριζε απλόχερα στον «εξασφύριχτρο». Και παίρνοντας το ενδιαφέρον, ανάγκασε τον αντίπαλό του σε… βύθιση. Σε έσοδα-έξοδα. Σε καταδίκη, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην Ευρωλίγκα…

Πόσα «τελευταίο(ς)» χωράνε σε μια πρόταση; Τελευταίο εντός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, για τον τελευταίο της Ευρωλίγκας. Κωμωδία. Μέχρι τέλους, Θρύλε. Μη σταματήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης