Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

2ος, 3ος, 4ος... Απόψε, το απολαμβάνει η ομαδάρα του Μπαρτζώκα!

2ος, 3ος, 4ος... Απόψε, το απολαμβάνει η ομαδάρα του Μπαρτζώκα!
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 19:14

Το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για την 33η αγωνιστική. Αν θέλει να πάρει το παιχνίδι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει; Εννοείται! Δεν χωράει αμφιβολία.

Όμως, είτε βγει δεύτερος, είτε τρίτος, είτε τέταρτος, αυτό που πρέπει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός είναι ένα: Να απολαύσει το παιχνίδι. Να το ευχαριστηθεί.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Θρύλος καλείται να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, είτε αυτό αφορά την Μπαρτσελόνα, είτε αυτό αφορά τα δικά του προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο φέτος, να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Και έχει κάνει ορισμένα πολύ μεγάλα παιχνίδια. Απόψε, όμως, είτε κερδίσει, είτε χάσει, πρέπει να παίξει για να το απολαύσει. Να απολαύσει ό,τι καταπληκτικό έχει πετύχει ήδη! Μικρή σημασία έχει σε ποια θέση θα τερματίσει ο Ολυμπιακός. Ανεξάρτητα με το ότι με νίκη απόψε είναι σίγουρα τουλάχιστον τρίτος, ο Θρύλος καλείται να μπει στο παρκέ του ΣΕΦ και να... χορέψει, να το απολαύσει. Όπως το έχει απολαύσει ως τώρα...

Διαβάστε επίσης