Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Σλούκα και Φαλ στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Σλούκα και Φαλ στη Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 15:09

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, δίχως να έχει στη σύνθεσή του τους Φαλ και Σλούκα. Δύο βασικότατους παίκτες, οι οποίοι καθορίζουν το παιχνίδι της ομάδας, σε όλη τη φετινή περιόδο. Ο Μουσταφά Φαλ, πύργος στη ρακέτα του Ολυμπιακού και ο Κώστας Σλούκας, οργανωτής, ηγέτης, δημιουργός, εκτελεστής, δεν ήταν παρόντες κόντρα στην Μπάρτσα και δεν θα είναι παρόντες ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άσοι του Μπαρτζώκα μένουν εκτός δράσης και για το ματς στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν έχουν ακόμη επιστρέψει σε καλό βαθμό ετοιμότητας, για να μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και στην Α1. Προφανώς προφυλάσσονται, αφού δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο κόουτς τη συμμετοχή τους, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή θα είναι ο Σωτήρης Οικονομόπουλος.

«Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην 12άδα θα είναι ο Σωτήρης Οικονομόπουλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης