Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα κερδίζει άνετα και με τους «δεύτερους»

Στην Ελλάδα κερδίζει άνετα και με τους «δεύτερους»
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 18:22

Μια ακόμη άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην έδρα του ΠΑΟΚ, με 73-84. Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς να ζοριστεί από τη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεση του τους Σλούκα και Φαλ και να προχωράει σε ροτέισον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Λούντζη (έπαιξε 17 λεπτά και σκόραρε 11 πόντους) και Ζαν Σαρλ (έπαιξε 26 λεπτά και σκόραρε 16 πόντους).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με τους… «δεύτερους» στους αγώνες της Basket League και να παίρνουν άνετες νίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί στην ουσία δεν… υπάρχουν δεύτεροι. Υπάρχουν μόνο παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής από άλλους. Είναι όλοι ποιοτικοί παίκτες και ικανοί να βγουν μπροστά και να αποτελέσουν πολύ σημαντικούς παίκτες για την ομάδα.

Χρειάστηκαν στην Πυλαία, θα χρειαστούν και στο ΣΕΦ με τον Άρη, την Πέμπτη (7/4, 19:15). Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ελληνική «διαβολοβδομάδα» καθώς θα υποδεχτεί τον Άρη στο ΣΕΦ την Πέμπτη και την Δευτέρα (11/4, 20:00) θα δώσει μάχη με τον «αιώνιο» στο ΟΑΚΑ.

Όλοι οι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν σε αυτά τα παιχνίδια και αναμένεται να δώσουν πολύτιμα λεπτά στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ο Έισι μπορεί να βοηθήσει

Ο Έισι μπορεί να βοηθήσει

Μπορεί να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς μέχρι τώρα, αλλά ξέρει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τι παίκτης είναι...