Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λούντζης: Μεγάλο παιχνίδι στην Πυλαία και εξαιρετική φόρμα!

Λούντζης: Μεγάλο παιχνίδι στην Πυλαία και εξαιρετική φόρμα!
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 19:34

Ώριμος και πολύ αποτελεσματικός είναι, πλέον, ο Μιχάλης Λούντζης. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα και ήταν «διψήφιος» στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούντζης πέτυχε 11 πόντους (2/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/6 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ και φώναξε για ακόμη μια φορά «παρών».

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μεστές εμφανίσεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στην Basket League, στα οποία αγωνίζεται κατά μέσο όρο για περίπου 19 λεπτά. Συγκεκριμένα, απέναντι σε Λαύριο, Ηρακλή, Περιστέρι και ΠΑΟΚ, ο Λούντζης και πετυχαίνει 11.25 πόντους, μοιράζει 2.75 ασίστ και μαζεύει 2.5 ριμπάουντ.

Χθες, στην Πυλαία έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι. Για ακόμη μια φορά άρπαξε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και περιμένει, υπομονετικά, κάθε ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά του από τον προπονητή του.

Πραγματοποίησε πολύ πειστική εμφάνιση και έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Γιώργο Μπαρτζώκα που του εμπιστεύτηκε μεγάλο χρόνο συμμετοχής! Απέδειξε πως είναι ένας παίκτης, αρκετά υπολογίσιμος για ρόστερ του Ολυμπιακού και πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο Έισι μπορεί να βοηθήσει

Ο Έισι μπορεί να βοηθήσει

Μπορεί να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς μέχρι τώρα, αλλά ξέρει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τι παίκτης είναι...