Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» της Μακάμπι στη Βαρκελώνη, περιπλέκει τα πράγματα για Ολυμπιακό!

«Διπλό» της Μακάμπι στη Βαρκελώνη, περιπλέκει τα πράγματα για Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 00:33

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 104-80 επί της Μπαρτσελόνα έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ και έμεινε ζωντανή για την 5η θέση! Έκανε μεγάλο ματς και τώρα μένει ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Και το οποίο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Στον έναν αγώνα που έχουν Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κριθούν οι θέσεις 5-6. Η Εφές παίζει στις 8/4 με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία και σε περίπτωση νίκης, σφραγίζει την 5η θέση και αφήνει 6η τη Μακάμπι. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει στο Ισραήλ στις 13/4 με τη Φενέρμπαχτσε και με νίκη της και ήττα της Εφές από τον Ερυθρό Αστέρα τερματίζει εκείνη 5η και αφήνει την Εφές στην 6η θέση! Κοινώς, όλα μπορούν να κριθούν από την Παρασκευή με τον αγώνα στο Βελιγράδι, μιας και αν νικήσει η Εφές θα είναι σίγουρα 5η, αφού έχει την ισοβαθμία με τη Μακάμπι.

Καταλαβαίνετε ότι είναι παιχνίδι(α) με ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι σίγουρα 3ος και μπορεί να βγει και 2ος. Βγαίνει 3ος αν έχουμε «άσο» στο Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου (8/4), βγαίνει 2ος αν έχουμε «διπλό». Αν βγει 3ος θα πέσει με Εφές ή Μακάμπι, αν βγει 2ος θα βρει απέναντί του τη Μονακό (7η ό,τι και να γίνει).

Διαβάστε επίσης