Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague: Μαθαίνει τελική θέση και αντίπαλο

Euroleague: Μαθαίνει τελική θέση και αντίπαλο
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 13:53

Την τελική του θέση στη βαθμολογική κατάταξη της Euroleague θα μάθει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθεί με… ενδιαφέρον το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη και αυτό του Ερυθρού Αστέρα με την Εφές στο Βελιγράδι.

Ρεάλ και Μπάγερν έρχονται αντιμέτωπες για την 34η αγωνιστική στην έδρα της Ρεάλ, και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα επηρεάσει άμεσα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος περιμένει να μάθει την τελική του θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είναι στο 19-9 και στη δεύτερη θέση, την ώρα που η Ρεάλ βρίσκεται στο 18-9.

Σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ, οι Ισπανοί ανεβαίνουν στη 2η θέση και ο Ολυμπιακός τερματίζει 3ος στη βαθμολογική κατάταξη και θα βρει μπροστά του μία εκ των Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε περίπτωση ήττας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός τερματίζει 2ος και βρίσκει μπροστά του τη Μονακό, στα play-offs της Euroleague και στον δρόμο προς το Final Four του Βελιγραδίου.

Εκτός από την τελική του θέση, ο Ολυμπιακός αναμένεται να μάθει σήμερα και τον αντίπαλό του στα play-offs της Euroleague. Αυτό, καθορίζεται άμεσα από το παιχνίδι της Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Εάν η τουρκική ομάδα κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα, τερματίζει στην 5η θέση και αφήνει, οριστικά 6η την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Ολυμπιακός βγει 3ος θα βρει μπροστά του την Μακάμπι στα play-offs της Euroleague και θα αποφύγει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Σε περίπτωση ήττας της Εφές, όλα θα καθοριστούν από το παιχνίδι της Μακάμπι με την Φενέρμπαχτσε στις 13/4. Εάν η Μακάμπι κερδίσει, τερματίζει 5η και στέλνει την Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ εάν ηττηθεί έρχεται αυτή στο ΣΕΦ!

Το ενδιαφέρον, πρώτα, σε Μαδρίτη (21:45), από όπου θα προκύψει η τελική θέση του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στο Βελιγράδι (22:00), όπου πιθανώς να μάθει τον αντίπαλό του στα play-offs ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης