Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Βελιγράδι με «όπλο» το ΣΕΦ!

Στο Βελιγράδι με «όπλο» το ΣΕΦ!
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 12:55

Έμαθε τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός μετά το χθεσινό… αλαλούμ της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague, με τις Ρεάλ και Εφές να διαλέγουν τα «ζευγάρια» τους και να στέλνουν τους «ερυθρόλευκους» στη 2η θέση. Μοναδική… χαμένη από την υπόθεση; Η Μονακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θα παίξει για την πρόκριση στο Final Four, με μειονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ του 13-1. Εκεί όπου ηττήθηκε, με κάτω τα χέρια, και 86-65. Ναι, καλή ομάδα οι Γάλλοι. Αθλητική, με ταλέντο και γεμάτο ρόστερ, όμως όταν θες να φτάσεις μακριά στην Ευρώπη, τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να σε τρομάζουν!

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον έκτο παίκτη του στα δύο πρώτα παιχνίδια. Να κάνει το «2 στα 2» και να πατήσει με… ενάμιση πόδι στο Βελιγράδι. Το φαβορί του ζευγαριού είναι, δικαιολογημένα, ο Ολυμπιακός. Πιο γεμάτη ομάδα, πιο έμπειρη ομάδα, πιο «καυτή» έδρα και πιο βαριά φανέλα.

Όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους απέναντι στην… πρωτάρα Μονακό, η οποία μόνο με καλό μάτι δεν είδε χθες την ήττα της Ρεάλ από την Μπάγερν. Όλα θα φανούν στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός πρέπει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να «λυγίσει» τη Μονακό στο ΣΕΦ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για το Final Four και το Βελιγράδι.

Διαβάστε επίσης