Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή ομάδα η Μονακό, αλλά μη τρελαινόμαστε

Καλή ομάδα η Μονακό, αλλά μη τρελαινόμαστε
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 13:09

Η Μονακό «έπεσε» στον δρόμο του Ολυμπιακού προς το Final Four του Βελιγραδίου, μετά από τις… «καραμπόλες» της τελευταίας αγωνιστικής και την επιτηδευμένη ήττα της Ρεάλ, από την Μπάγερν στη Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει το «παρών» στο Βελιγράδι και να τα δώσει όλα για το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να αφήσει έξω την Μονακό. Μια ομάδα δουλεμένη, με ταλέντο και πολλές λύσεις. Μια πολύ καλή ομάδα, από την οποία λείπει η… φανέλα. Δεν είναι έμπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλα στάνταρ ενέργειας και ρυθμού, όμως όταν έχεις στόχο την διάκριση, τέτοιες ομάδες πρέπει να τις αφήνεις έξω. Σε σειρά best of 5, ο Ολυμπιακός, με πλεονέκτημα έδρας και καμίνι ΣΕΦ, δύσκολα θα μείνει έξω.

Μη ξεχνάμε, επίσης, πως όταν η Μονακό ήρθε στο ΣΕΦ για την κανονική περίοδο της Euroleague, ο Ολυμπιακός την… «φιλοδώρησε» με… 20άρα!

Δε θα είναι εύκολη η σειρά, όμως παραμένει το φαβορί ο Ολυμπιακός. Είναι καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη, πιο γεμάτη και έχει πιο βαριά φανέλα. Έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Το ΣΕΦ θα είναι καμίνι και ο Θρύλος θα παίζει με… έξι παίκτες! Καλή η Μονακό, αλλά καλύτερος ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης